Beste prijs & service garantie

We houden de prijzen in de gaten

Wara houdt de prijzen nauwkeurig in de gaten!

Bij Wara volgen we nauwlettend de marktprijzen en passen we onze prijzen regelmatig aan zodat je steeds kunt genieten van de beste voorwaarden van het moment.

We passen onze prijzen aan

Hebben we wat gemist? Onder deze voorwaarden kan u een terugbetalingsgarantie aanvragen!

•Je hebt het toestel al aangekocht bij Wara : vul even een terugbetalingsaanvraag in via onze website of via één van onze winkels. Termijn : 24 uren na aankoop.Het prijsverschil zal jou, na verificatie, worden terugbetaald onder de vorm van een Wara waardebon. •Je hebt het toestel nog niet aangekocht? Neem bij aankoop een schriftelijk bewijs mee naar de winkel. Onze medewerkers kijken de voorwaarden na en passen de prijs eventueel onmiddellijk aan.

beste prijsgarantie

het toestel heeft dezelfde referentie, is nieuw en onmiddellijk beschikbaar; Met een goedkoper aangeduide prijs; Met dezelfde waarborg-, service-en/of andere voorwaarden; In een straal van 25 km rond een Wara verkooppunt in een fysiek verkooppunt in België. Deze terugbetalingsgarantie geldt niet voor soldenaanbiedingen, voor eindereeks-of liquidatieprijzen.Wara eigent zich het recht toe om een prijscontrole uit te voeren en de beschikbaarheid bij de concurrent na te kijken. De laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor onze kostprijs volledig en systematisch onderboden wordt.

De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in België hebben en op basis van de hier geldende wetten en belastingen hun winkel runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen. Ook op het internet geldt dit alleen voor concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn.

Termijn : 24 uren na aankoop.Het prijsverschil zal jou, na verificatie, worden terugbetaald onder de vorm van een Wara waardebon.

Gelieve dan contact met ons op te nemen, en we voorzien je zo spoedig mogelijk van een antwoord!


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×